Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Boek vanaf nu je verblijf in ZAELIG Hotel  

De boekingen voor ZAELIG Hotel, de nieuwe naam van gevestigde waarde Hotel Ter Zaele in Westkapelle, zijn geopend! Vanaf 11 juli 2024 kunnen hotelgasten komen ontdekken wat eigenaars Florence en Dries, ondertussen de derde generatie om dit familiehotel uit te baten, in petto hebben. 

 Wij lichten alvast een tipje van de sluier op. Het hotel is volledig vernieuwd in een moderne Scandinavische, industriële stijl. Hun betoverende troeven blijven echter onaangeraakt: een verwarmd buitenzwembad, grote tuin met dierenparkje, bar met lokale producten en gratis parking spreken tot de verbeelding bij jong en oud. 

Knokke-Heist met de familie of de fiets ontdekken? Dan ben je hier van harte welkom in een van de 22 kamers. Tien daarvan hebben zelfs een eigen kleine keuken, ideaal voor met het gezin.   Maar ook locals die op zoek zijn naar een meetinglocatie houden best ZAELIG Hotel in het achterhoofd. Dries en Florence beschikken namelijk over een moderne ruimte die naar wens kan ingericht worden voor 15 personen. Koffie, thee, water en veel koekjes – want die heb je nooit té veel – worden voorzien. Zitten de hoofden even te vol, dan kunnen aanwezigen de tuin in om te deconnecteren, of een verfrissende plons in het zwembad nemen. Ook lunch is mogelijk op aanvraag. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter